معرفی آزمون های ریاضی


برای مطالعه‌ درس ریاضی باید سه مرحله‌ی زیر را انجام داد:

  • یادگیری: اولین مرحله از مطالعه، یادگیری است؛ زیرا تا زمانی که مفاهیم، درست و کامل یاد گرفته نشوند نمی‌توان به سؤالات ریاضی پاسخ داد. دانش‌آموزان در کلاس درس باید با دقت به تدریس توجه کنند و سعی کنند اکثریت مفاهیم را در کلاس یاد بگیرند. سپس درسنامه ی ریاضی گیتی آزمون را کامل و دقیق مطالعه کنند و مطالب را به زبان خود خلاصه نویسی کرده و قبل از شرکت در آزمون خلاصه‌نویسی خود را مطالعه نمایند.

  • تمرین: دانش‌آموز بعد از مطالعه‌ی کامل درسنامه برای تثبیت مطالبی که خوانده است باید به حل تمرین بپردازد. بهترین روش برای حل تمرین، سفارش آزمون و یا شرکت در آزمون های آماده گیتی آزمون می باشد، در مرحله‌ی اول دانش‌آموز بهتر است آزمون های طبقه بندی امتحانی را شرکت کند و سعی کند در حل سوالات، مسائل را بر اساس یادگیری و درک خود تحلیل کند. بعد از شرکت در آزمونهای امتحانی برای تسلط کامل بایستی در زمانی مناسب (زمانی که ذهن خسته نباشد) آزمون های طبقه بندی تالیفی و نیز مسابقات را انتخاب و شرکت نماید.

  • مرور: حجم درس ریاضی زیاد است و امکان فراموش کردن مطالب وجود دارد؛ به همین دلیل بهتر است دانش‌آموز در فواصل معین این درس را مرور کند. توصیه می‌شود در زمان مرور حتماً از محتوای سبد ویژه که در پنل داوطلب قرار دارد استفاده کند. دقت کند که در زمان مرور محتوای سبد ویژه بیش‌تر وقت خود را برای حل تمرین بگذارد زیرا این کار باعث ماندگاری بیش‌تر مطالب می‌شود.

بعضی از دانش‌آموزان به دلیل سخت بودن درس ریاضی وقت کم‌تری را برای این درس در برنامه‌ی مطالعاتی خود قرار می‌دهند و همین مطلب باعث عدم موفقیت دانش‌آموزان  در درس ریاضی شده است؛ اما نباید غافل از اهمیت بالای این درس در نتیجه کنکور باشید، به طور مثال برای دانش آموزان گروه علوم تجربی این تصور که ارزش یک تست زیست‌شناسی برابر ارزش دو تست ریاضی می باشد؛ تصور غلطی است. بنابراین باید فرض اشتباهی را که در مورد این درس وجود دارد از ذهن دانش‌آموزان پاک کرد. هم‌چنین درس ریاضی در تعیین رشته و قبولی در دانشگاه‌های مطرح کشور بسیار تأثیرگذار است، بنابراین موفقیت در این درس اهمیت زیادی دارد.

در زیر آزمون های موجود در سامانه به همراه کاربرد آن ها لیست شده است، شما می توانید پس از مطالعه توضیحات هر آزمون با انتخاب دکمه لیست آزمون، فهرست و مشخصات آزمون های مربوط به آن بخش را مشاهده نمایید.


آزمون طبقه بندی شدهتعداد : 1361

این دسته از آزمون ها شامل سوالاتی هستند که از فصل یا بخش مشخصی از یک درس انتخاب شده اند. کارشناسان ما این آزمون ها را به داوطلبانی توصیه می کنند که می خواهند توانمندی خود را در بخش های مختلف یک درس به صورت مجزا مورد بررسی قرار دهند و با توجه به مشاوره های هوشمند سامانه گیتی آزمون آمادگی خود را در آن بخش ارزیابی نمایند. به طور مثال آزمون های فصل دوم ریاضی هفتم که در بسته آموزشی این پایه تحصیلی قرار دارند از این نوع می باشند.



آزمون جامعتعداد : 390

این مجموعه از آزمون ها شامل سوالاتی منتخب از بین چندین هزار سوال تالیفی و مسابقاتی می باشد که با در نظر گرفتن نکات آموزشی استاندارد طراحی و تنظیم شده اند. این آزمون ها شامل چند فصل یا تمامی فصول از یک کتاب درسی و یا شامل موضوعات یک درس در پایه های مختلف تحصیلی هستند، به عنوان مثال آزمون جامع دین و زندگی برای تمامی پایه های تحصیلی مرتبط با کنکور سراسری طراحی شده است که در برگیرنده تمام موضوعات این درس نیز می باشد. این گروه از آزمون ها را به داوطلبانی توصیه می کنیم که در مرحله جمع بندی دروس می باشند و می خواهند نسبت به عملکرد خود در فرآیند آزمون شناخت کامل تری پیدا کنند و سطح آمادگی خود را در یک درس به طور کامل بسنجند.



آزمون امتحانیتعداد : 84

این دسته از آزمون ها در برگیرنده سوالاتی منتخب از میان نمونه سوالات امتحانی مدارس مختلف سطح کشور در سال های پیشین می باشد و به داوطلبانی توصیه می شود که هدفشان آشنایی با سوالات امتحانی است و می خواهند خودشان را در شرایطی مشابه آزمون پایانی مدرسه ببینند و خود را مورد ارزیابی قرار دهند.



آزمون کنکور سراسریتعداد : 8

این مجموعه از آزمون ها شامل سوالات کنکور های سراسری پیشین بدون هیچ گونه تغییری می باشد یعنی داوطلب شرایطی کاملا مشابه آزمون سراسری را تجربه می نماید. این دسته از آزمون ها به داوطلبانی توصیه می شود که می خواهند دقت و سرعت تست زنی خود را مورد سنجش قرار داده و با سوالات کنکوری آشنا شوند.



آزمون برگزیدهتعداد : 72

این دسته از آزمون ها در بر گیرنده سوالاتی برگزیده از میان سوالات کنکور های سراسری پیشین می باشد و به داوطلبانی توصیه می شود که هدفشان آشنایی با سوالات کنکوری است و می خواهند خودشان را در شرایطی مشابه آزمون سراسری ببینند و دقت و سرعت تست زنی خود را مورد ارزیابی قرار دهند.